Galerie De Meerse is onderdeel van Schouwburg De Meerse. De galerie is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en voor, tijdens en na voorstellingen in Schouwburg De Meerse, zie www.demeerse.com

Galerie De Meerse, Raadhuisplein 3, 2132 TZ Hoofddorp, Tel: 023-55 63 727, Fax: 023-56 28 015


Routebeschrijving naar Schouwburg De Meerse

Met de auto, tien minuten van schiphol

Neem op de snelweg A4 net onder Schiphol de afslag Hoofddorp. Ga bij de verkeerslichten links en volg de ANWB-borden richting Hoofddorp Centrum. Ga bij de verkeerslichten bij de BP-pomp rechtdoor. Ga bij de volgende verkeerslichten, bij hotel Holiday Inn Crowne Plaza, linksaf richting Hoofddorp/Beukenhorst West en vervolgens direct rechtsaf de Kruisweg op. Volg de bordjes met de aanduiding Schouwburg De Meerse. Achter en rond De Meerse bevinden zich diverse parkeerterreinen.

Neem vanuit de richting Haarlem op de N201 de afslag Industrie Noord/Badhoevedorp. Ga aan de overkant van de hoofdvaart rechtsaf, richting Hoofddorp. Neem even verderop de rotonde driekwart en rij het winkelcentrum van Hoofddorp in. Neem na het verlaten van het winkelgebied (bij het Postkantoor) de tweede straat rechts, de Julianastraat. Deze leidt naar het parkeerterrein achter Schouwburg De Meerse.

Met het Openbaar Vervoer

Vanaf het NS Station van Hoofddorp gaan de volgende vijf geschikte bussen richting Schouwburg De Meerse:
- bus 75 richting Haarlem/IJmuiden
- bus 76 richting Hoofddorp Overbos
- bus 79 richting Zwanenburg/Vijfhuizen
- bus 401 richting Bennebroek
Deze vier bussen stoppen allemaal bij halte Raadhuis. Voor het raadhuis ligt het Raadhuisplein en daar staat Schouwburg De Meerse (Raadhuisplein 3).

- bus 77 richting Hoofddorp Overbos
Deze bus stopt bij halte Raadhuisplein recht tegenover Schouwburg De Meerse.

Voor vertrektijden van de bussen en voor actuele informatie:
Openbaar Vervoer Reisinformatie 0900 - 9292 (75 cent per minuut) of de website.Van NS Station Hoofddorp rijden ook treintaxi's.